EVALUERING

Evaluering

 

Det daglige arbeidet evalueres fortløpende. Vi ser på hvordan ting fungerer i dagliglivet, hvorfor det fungerer som det gjør, og hva som eventuelt kan gjøres bedre.

 

Hvert barn er unikt, og derfor bør evalueringen i like stor grad omfatte det enkelte barns utvikling, som hvordan hele barnegruppa fungerer. I tillegg skal selvfølgelig også personalets arbeid og foreldresamarbeidet evalueres med jevne mellomrom.

 

Alt dette gjør vi for å nå det overordnede målet; barnas trivsel og utvikling.

 

Vurderingen av barnas utvikling skjer i samarbeid mellom veileder, Bente og Marianne. Vi bruker  kartleggingsskjemaene ”123-Alle med”, og ”TRAS” for de over 3 år. Skjemaene vil bli brukt i forbindelse med foreldresamtaler høst og vår. Foreldrene har skrevet under på skjemaet, og skjemaet vil være tilgjengelig for foreldrene på foreldresamtaler og ved forespørsel.

 Mauren
 


  Liten?
  Jeg?
  Langtifra.
  Jeg er akkurat stor nok.
  Fyller meg selv helt
  på langs og på tvers
  fra øverst til nederst.
  Er du større enn deg selv kanskje?

av Inger Hagerup (1905-1985)

| Svar

Nyeste kommentarer

05.09 | 10:03

Vil på det varmeste anbefale denne barnehagen. Vi har en datter som går i bhg der. Bente og Marianne er to engasjerte damer, som genuint bryr seg om barna.

26.08 | 14:35

We love you guys!! both of you (Bente and Marianne) are such good people with so much positive energy. My daughter enjoys herself and feels safe with you.

20.01 | 08:54

Beklager, men jeg ser at siden som heter "Kontakt oss" ligger innunder Gjestebok. Der er både e-post og telefonnr. Jeg skal endre dette med en gang

14.12 | 22:43

Hei, hvor finner jeg mail adressen og telefon nummeret deres her? Mvh Kjell