SANSING

Sansing

Sansing er det vi ønsker å fokusere mest på i vår lille verden.

Små barn er naturlig nysgjerrige og erfarer og lærer gjennom sansene og kroppen. Barn opplever her og nå og er til stede i situasjonen med hele seg!! Vi vil gi oss selv tid og mulighet til å oppdage sammen med barna.

Barna skal få lytte til lyder, føle og ta på alt som dukker opp på vår vei, lukte på og se på…samtidig snakker vi om det vi ser og opplever, og synger om det – vi tar inn opplevelsen og inntrykkene med alle sanser!!

Hvordan lukter det ute når det regner, hvordan kjennes det ut når vinden blåser i håret, er gresset vått når det ikke har regnet, hvordan kjennes en trestamme mot kinnet .…kald, hard, myk?

 

| Svar

Nyeste kommentarer

05.09 | 10:03

Vil på det varmeste anbefale denne barnehagen. Vi har en datter som går i bhg der. Bente og Marianne er to engasjerte damer, som genuint bryr seg om barna.

26.08 | 14:35

We love you guys!! both of you (Bente and Marianne) are such good people with so much positive energy. My daughter enjoys herself and feels safe with you.

20.01 | 08:54

Beklager, men jeg ser at siden som heter "Kontakt oss" ligger innunder Gjestebok. Der er både e-post og telefonnr. Jeg skal endre dette med en gang

14.12 | 22:43

Hei, hvor finner jeg mail adressen og telefon nummeret deres her? Mvh Kjell